Mijn missie

Mijn werk- en levenservaring hebben een belangrijke invloed gehad op mijn keuze om me te bekwamen als coach en psycholoog. Zij wakkerden mijn ambitie aan om mensen te begeleiden en te stimuleren tot het nemen van controle over hun eigen leven.

Jarenlang werkte ik in een dynamische, zakelijke omgeving. Deze bracht me gedegen ervaring met het afstemmen op de wensen van klanten en organisaties. De samenwerking met anderen in deze sterk veranderende omgeving, heeft me inzicht gebracht in de verschillende manieren waarop mensen omgaan met hectiek en uitdagingen. Hoe zij reageren op uitdagingen en de spanning van uiteenlopende behoeften en belangen. Het gaf me een helder beeld van wat wel functioneert en wat niet werkt.

Naast mijn werkomgeving heeft ook de omgeving waarin ik opgroeide een belangrijke invloed gehad. Mijn moeder was chronisch ziek. En haar ziekte was progressief. Dit zorgde ervoor dat zij steeds meer afhankelijk werd van de hulp van anderen. Zij heeft zich hierdoor steeds een slachtoffer van haar omstandigheden gevoeld, ondanks haar intelligentie. Haar focus op wat ze niet meer kon en hoe dat in de toekomst nog verder zou verslechteren verlamde haar. De les die ik hieruit heb getrokken is dat je de betekenis van de dingen in je leven, gebeurtenissen die niet gemakkelijk zijn en waar je niet altijd iets aan kunt veranderen, wel voor een groot deel zelf kan bepalen. Zodat ze vóór je gaan werken. Waar je aandacht aan geeft groeit. De vragen die je jezelf stelt kunnen je beperken of versterken. Aandacht voor de dingen waar je zelf controle op uit kunt oefenen. Zij zijn de weg naar een gevoel van welzijn en kracht.

Ik ervaar het begeleiden van ambitieuze en ondernemende mensen als een geweldig privilege en ben dankbaar voor de ervaringen die mij naar deze weg en dit werk hebben geleid. Ik hoop eens het genoegen te hebben om ook jou op jouw unieke, eigen weg te begeleiden naar het leven dat jij je wenst.